Játékgyűjtési akció!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. május 12., szombat

Vélemény

 
Visszajelzésként, véleményként kaptuk névtelenül az alábbi sorokat. 

"Évről , évre sok-sok játék volt mindig a játszótéren. Ezekre, ha nem vigyázunk ," mert nem miénk minek is vigyázni rá" akkor sajnos tönkre mennek. A homokozóból is sokszor " tévedésből " eltűnnek a játékok, nem is rossz ötlet , hogy anyukák visznek magukkal. Mert kérdem én " Hány olyan játszótér van még a városban ahol ingyen, zálog nélkül használhatunk mindent. Sok program is van , zenés , táncos, ügyességi és még sorolhatnám.
A tisztaságról nem is beszélve. Sok-sok szemetes van kirakva. Mégis papírzsepi, chipszes zacskó, ropis zacskó, poharak a földön szerte -szét. Kérdem én kirakja oda? Kinek esik nehezére a szemetesig elsétálni. Biztos nem a játszótéri dolgozó az.
A minap is mit látok?! Anyuka a homokozótól kb. 2 méterre pisilteti meg 1,5-2 éves kisfiát. Igaz van ovis WC is, ami tiszta. De jaj becsület kassza is van !! Te Jó Ég !!! 10-20 forintot biztosan kibír mindenki, ha 50 forintot sajnál bedobni.
Nem lepődnék meg már azon sem, ha egyszer egy macska vagy kutya jól nevelt módjára a WC ről jönne ki és még kezet is mosna.
Szóval vigyázni kellene és megbecsülni minden kis kedvességet és sajátunkként gondolni a játszótérre. Akkor talán mindenki elégedett lenne.!!!!"

5 megjegyzés:

  1. Mi is szeretjük ezt a játszóteret, sokat járunk ide, bár tőlünk igen messze van. Nagyon jó hogy van WC és pelenkázó.
    DE én nem lepődnék meg azon, ha egy gyerkőc bilibe pisil, talán eszembe jutna az is, hogy lehet, hogy most kezdi a szobatisztaságot és talán még nem tud WC-be pisilni. Nem hiszem, hogy mindennek az anyagi oldalát kell nézni, de ha igen, akkor nem hinném, hogy aki mobil bilire sajnálja a pénzt, az sajnálná az adományt, ha használja a WC-t.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy nem kimaradt, szóval aki nem sajnálja a pénzt mobil bilire, sőt a fáradtságot, hogy magával vigye....

      Törlés
  2. Kedves Névtelen!

    Ugye nem azon a kisfiún háborodtál fel aki mobilbilit használ?

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem a játszóterezők nevében is írhatjuk, hogy minket nem zavar, ha valaki mobilbilit használ. Évekig volt bilink is, de nem használták, ha van rá igény természetesen újra be tudunk szerezni egyet. Kérlek jelezzétek, ha szeretnétek!

    Nem az adományról van szó, a higiénia és a tisztaság megőrzése miatt szeretnénk kérni Tőletek, hogy lehetőleg ne a ház falában, kerítés és fák tövében végezzék a dolgukat. De megértjük, hogy vannak vészhelyzetek.
    Köszönjük!

    VálaszTörlés
  4. azt gondolom sokkal de sokkal fontosabb dolgok is vannak amik érdemesek lennének a megemlítésre.A kedves névtelen gyermeke mikor kezdte a szoba tisztaságot biztos egyből minden klappul ment.A szobatisztaság elkezdése ugyanis azzal is jár hogy a kis lurkó az utolsó pillanatban szól hogy pisi-kaki illetve nem tudja olyan sokáig vissza tartani.Ilyenkor jó ha nem kell a játszótér egyik végéből rohanni a deddel mert akkor tuti becsurog,ami ugye a kicsinek elég negatív élményként jön le.Nos tehát kedves névtelen,nincs semmi baj a mobil bilivel,sem a becsület kasszával.

    VálaszTörlés