Játékgyűjtési akció!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. április 25., szerda

Manóklub-Szülőfórum

Kedden délelőtt 10:00-12:00 a játszótér udvarán szülőfórumot tartottunk. Nagyon jó idő volt, ezért nehezen lehetett volna az érdeklődőket becsábítani a szobába, ezért a kinti padra pakoltuk ki a kiadványokat. Így könnyebben megtaláltak az érdeklődők, és ha csak pár szóra is, de odajöttek hozzám.
Ennek a délelőtti beszélgetésnek az elsődleges célja a tájékoztatás, a kiadványok bemutatása volt. Nem elsősorban azok tartalmára koncentráltunk, mint a délutáni alkalmakkor.  Pár fős beszélgetések alakultak ki, amiben igyekeztem elkerülni a tanácsadást, véleményalkotást. 
Külön öröm volt, hogy végül nemcsak szülők, hanem leendő szülőkkel is sikerült beszélgetni, akik még csak a családalapítást tervezgetik. Velük sokkal inkább a szenvedélybetegségekről, szenvedélybetegekről tudtunk beszélni. Az érdeklődőket teával, rágcsálnivalóval kínáltuk.








Még egyszer nagyon szépen köszönjük a  szülőknek, akik szakítottak időt, erre a számukra fontos témára. Várjuk őket 26-án (csütörtökön) 10 órakor kezdődő fórumra is.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése